Olivier Tucki, een nieuwe en uitzonderlijke kok bij Lafarques


Actualiteit

Olivier Tucki is afkomstig uit Bourgondië. Hij begon zijn carrière in Londen in "The  Connaught Hotel" (1 Michelin-ster). Hij werkte 7 jaar aan de zijde van Michel Bourdin (Maître Cuisinier France).

Daarna kwam hij in België waar hij als souschef in restaurant "De Bijgaarden" (2 Michelin-sterren) werkte. Dankzij zijn contact met Yves Matagne kreeg hij zijn eerste betrekking als chef-kok.

Olivier Tucki: van SeaGrill tot Radisson SAS Balmoral

Na een tweede ervaring in het restaurant Sea Grill (2 Michelin-sterren) werd hij de chef-kok in het "Radisson SAS Balmoral" in Spa. Hij behaalde 15 punten van Gault & Millau en 8,5 punten van de befaamde Guide Lemaire.

Na drie jaar besloot Olivier Tucki zich op de eersteklas-gastronomie in "Manoir de Lébioles" toe te spitsen. Met zijn team boden ze een gedurfde en inventieve keuken aan.

Sinds September 2017 werkt Olivier Tucki bij Lafarques waar hij een keuken voorstelt die gastronomisch en creatief is. Bovendien is de keuken van Olivier Tucki op lokale producten gebaseerd.