Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Menu Equilibre (Lunch)

Het menu Equilibre bestaat uit 3 gangen, volgens de stemming van de chef.
Het is beschikbaar tijdens de lunchtijd, van woensdag tot vrijdag, tegen €59/persoon.

GRAND MENU LAFARQUES

Eerste eekhoorntjesbrood van het seizoen
KALFSFILET MET EEKHOORNTJESBROOD
Boerderij Misse in Werbomont
Kalfsvlees & karamel van eekhoorntjesbrood
Knapperige aardappel & rauwe champignons
Chasselas & geroosterde hazelnoten
Sabayon met wilde kruiden
***
LANGOUSTINES “RODE POTEN”
Geroosterd boven een vlam, gegaard op laag vuur ...
Ravioli van artisjok “camus” & burrata
Olie van jonge uien & groentebouillon “aigo loulido”
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
*SINT-JACOBSSCHELPEN
De kleine witte schelpen uit Saint-Brieuc
Embeurrée van savooiekool & boekweitkoekje
Beurre blanc met citroengras
Geraspte kaffirlaim
***
*FOIE GRAS VAN EEND
Mooie dikke sneetje, licht gebakken
Vijgen uit Solliès & rode biet
Crumble met kastanjemeel & zoete azijn met vlierbessen uit de Vesdrevallei
***
ZEEDUIVEL “BRETONNE”
Walter Dubois brengt ze vanuit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Zeeduivel filet in een korst van “Cazette du Morvan”
Texturen van selderij & truffel uit Bourgondië
“Vierge” van scheermesjes & het sap van de graten
Of
De jacht

ZADEL VAN REE
Wild uitsluitend afkomstig uit de Eiffel en de bossen van de Ardennen
Het zadel geroosterd op hoog vuur
Kweepeer & pompoen “marron”
Poivrade-saus “gebonden met bloed “
Of
De jacht

“TOURTE” VAN PERDRIX (voor 2 personen)
Onder een dunne, knapperige boterbladerdeeglaag...
De borst wordt op het karkas geroosterd.
Fijne vulling van dijen met truffels uit Bourgondië
“Embeurrée” van Savooiekool
Echte perdrix-jus met truffels uit Bourgondië
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon

MENU RENAISSANCE

Dit menu is voorgesteld op woensdag , donderdag, vrijdag middag en op zondag

Eerste eekhoorntjesbrood van het seizoen
KALFSFILET MET EEKHOORNTJESBROOD
Boerderij Misse in Werbomont
Kalfsvlees & karamel van eekhoorntjesbrood
Knapperige aardappel & rauwe champignons
Chasselas & geroosterde hazelnoten
Sabayon met wilde kruiden
***
LANGOUSTINES “RODE POTEN”
Geroosterd boven een vlam, gegaard op laag vuur ...
Ravioli van artisjok “camus” & burrata
Olie van jonge uien & groentebouillon “aigo loulido”
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
ZEEDUIVEL “BRETONNE”
Walter Dubois brengt ze vanuit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Zeeduivel filet in een korst van “Cazette du Morvan”
Texturen van selderij & truffel uit Bourgondië
“Vierge” van scheermesjes & het sap van de graten
Of
De jacht
ZADEL VAN REE
Wild uitsluitend afkomstig uit de Eiffel
en de bossen van de Ardennen
Het zadel geroosterd op hoog vuur
Kweepeer & pompoen “marron”
Poivrade-saus “gebonden met bloed “
Of
De jacht
“TOURTE” VAN PERDRIX (voor 2 personen)
Onder een dunne, knapperige boterbladerdeeglaag...
De borst wordt op het karkas geroosterd.
Fijne vulling van dijen met truffels uit Bourgondië
“Embeurrée” van Savooiekool
Echte perdrix-jus met truffels uit Bourgondië
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

Menu Renaissance in 4 gangen: € 99,00/persoon
Aangespaste wijn: €46,00/persoon

keyboard_arrow_up