Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Menu Equilibre (Lunch)

Het menu Equilibre bestaat uit 3 gangen, volgens de stemming van de chef.
Het is beschikbaar tijdens de lunchtijd, van woensdag tot vrijdag, tegen €59/persoon.

GRAND MENU LAFARQUES

FOIE GRAS VAN EEND “GEKOOKT IN ZOUT”
Door het koken in zout krijgt de foie gras een ongeëvenaarde “natuurlijke” smaak
Karamel van eekhoorntjesbrood met balsamico
Enkele knapperige stukjes, zoals herfstbladeren.
Cromesquis & truffel uit Bourgondië
***
SINT-JACOBSSCHELPEN
De kleine witte schelpen uit Saint-Brieuc
Embeurrée van savooiekool & boekweitkoekje
Beurre blanc met citroengras
Geraspte kaffirlaim
***
*KRAB “TOURTEAU”
Gevangen met een fuik rond de archipel van Bréhat
Het vlees zorgvuldig gepeld...
Brioche “als wentelteefjes”
Groentecoulis & vierge-saus met mesmosselen
***
*KALFSZWEZERIK

Kalfszwezerik hart, knapperig...
Selderijtextuur & selderijremoulade met geroosterde hazelnoten
Wolkje kalfssap met Vin Jaune & Vieux comté 24 maanden
***
ZEEDUIVEL “BRETONNE”
Walter Dubois brengt ze vanuit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Medaillon van zeeduivel, zacht gegaard in wilde kruidenolie
Pompoen & “wortelchlorofyl”
Zoete mandarijn
Of
De jacht

ZADEL VAN REE
Wild uitsluitend afkomstig uit de Eiffel en de bossen van de Ardennen
Het zadel geroosterd op hoog vuur
Kweepeer & pompoen “marron”
Poivrade-saus “gebonden met bloed “
Of
De jacht

“TOURTE” VAN PERDRIX (voor 2 personen)
Onder een dunne, knapperige boterbladerdeeglaag...
De borst wordt op het karkas geroosterd.
Fijne vulling van dijen met truffels uit Bourgondië
“Embeurrée” van Savooiekool
Echte perdrix-jus met truffels uit Bourgondië
Of
GEVULDE HAAS À LA ROYALE
Gebaseerd op het recept uit de Périgord van Antonin Carême, dat fel verdedigd werd door de beroemde gastronome Ali-Bab  
De haas wordt in één stuk uitgebeend, gemarineerd en weer in elkaar gezet, gevuld met foie gras, eekhoorntjesbrood en truffels met de ingewanden.
Na 5 dagen bereiding en 36 uur koken ...
Royale saus gebonden met bloed
(supplement: 18€/persoon)
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon

MENU RENAISSANCE

Dit menu is voorgesteld op woensdag , donderdag, vrijdag middag en op zondag

FOIE GRAS VAN EEND “GEKOOKT IN ZOUT”
Door het koken in zout krijgt de foie gras een ongeëvenaarde “natuurlijke” smaak
Karamel van eekhoorntjesbrood met balsamico
Enkele knapperige stukjes, zoals herfstbladeren.
Cromesquis & truffel uit Bourgondië
***
SINT-JACOBSSCHELPEN
De kleine witte schelpen uit Saint-Brieuc
Embeurrée van savooiekool & boekweitkoekje
Beurre blanc met citroengras
Geraspte kaffirlaim
***
ZEEDUIVEL “BRETONNE”
Walter Dubois brengt ze vanuit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Medaillon van zeeduivel, zacht gegaard in wilde kruidenolie
Pompoen & “wortelchlorofyl”
Zoete mandarijn
Of
De jacht
ZADEL VAN REE
Wild uitsluitend afkomstig uit de Eiffel
en de bossen van de Ardennen
Het zadel geroosterd op hoog vuur
Kweepeer & pompoen “marron”
Poivrade-saus “gebonden met bloed “
Of
De jacht
“TOURTE” VAN PERDRIX (voor 2 personen)
Onder een dunne, knapperige boterbladerdeeglaag...
De borst wordt op het karkas geroosterd.
Fijne vulling van dijen met truffels uit Bourgondië
“Embeurrée” van Savooiekool
Echte perdrix-jus met truffels uit Bourgondië
Of
GEVULDE HAAS À LA ROYALE
Gebaseerd op het recept uit de Périgord van Antonin Carême, dat fel verdedigd werd door de beroemde gastronome Ali-Bab  
De haas wordt in één stuk uitgebeend, gemarineerd en weer in elkaar gezet, gevuld met foie gras, eekhoorntjesbrood en truffels met de ingewanden.
Na 5 dagen bereiding en 36 uur koken ...
Royale saus gebonden met bloed
(supplement: 18€/persoon)
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

Menu Renaissance in 4 gangen: € 99,00/persoon
Aangespaste wijn: €46,00/persoon

keyboard_arrow_up