Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Menu Equilibre (Lunch)

Het menu Equilibre bestaat uit 3 gangen, volgens de stemming van de chef.
Het is beschikbaar tijdens de lunchtijd, van woensdag tot vrijdag, tegen €59/persoon.

GRAND MENU LAFARQUES

Eerste eekhoorntjesbrood van het seizoen
KALFSFILET MET EEKHOORNTJESBROOD
Boerderij Misse in Werbomont
Kalfsvlees & karamel van eekhoorntjesbrood
Knapperige aardappel & rauwe champignons
Chasselas & geroosterde hazelnoten
Sabayon met wilde kruiden
***
LANGOUSTINES “RODE POTEN”
Geroosterd boven een vlam, gegaard op laag vuur ...
Ravioli van artisjok “camus” & burrata
Olie van jonge uien & groentebouillon “aigo loulido”
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
*SINT-JACOBSSCHELPEN
De kleine witte schelpen uit Saint-Brieuc
Embeurrée van savooiekool & boekweitkoekje
Beurre blanc met citroengras
Geraspte hand van Boeddha
***
*FOIE GRAS VAN EEND
Mooie dikke sneetje, licht gebakken
Vijgen uit Solliès & rode biet
Crumble met kastanjemeel & zoete azijn met vlierbessen uit de Vesdrevallei
***
TONG UIT DE NOORDZEE
Afkomstig uit verantwoorde en duurzame visserij
Zacht gebakken filet
Mozaïek van jonge prei
Zwarte knoflook en gekonfijte citroen
Het sap van de graten met Champagne “Christophe Gauthier”
Of
De jacht
PERDRIX GEBRADEN
Geheel gebraden, langzaam gebakken dijen
Canapé van brioche met fijne vulling & enkele cantharellen
Verse walnoten & braadjus met verjus
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon

MENU RENAISSANCE

Dit menu is voorgesteld op woensdag , donderdag, vrijdag middag en op zondag

Eerste eekhoorntjesbrood van het seizoen
KALFSFILET MET EEKHOORNTJESBROOD
Boerderij Misse in Werbomont
Kalfsvlees & karamel van eekhoorntjesbrood
Knapperige aardappel & rauwe champignons
Chasselas & geroosterde hazelnoten
Sabayon met wilde kruiden
***
LANGOUSTINES “RODE POTEN”
Geroosterd boven een vlam, gegaard op laag vuur ...
Ravioli van artisjok “camus” & burrata
Olie van jonge uien & groentebouillon “aigo loulido”
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
TONG UIT DE NOORDZEE
Afkomstig uit verantwoorde en duurzame visserij
Zacht gebakken filet
Mozaïek van jonge prei
Zwarte knoflook en gekonfijte citroen
Het sap van de graten met Champagne “Christophe Gauthier”
Of
De jacht
PERDRIX GEBRADEN
Geheel gebraden, langzaam gebakken dijen
Canapé van brioche met fijne vulling & enkele cantharellen
Verse walnoten & braadjus met verjus
***
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

Menu Renaissance in 4 gangen: € 99,00/persoon
Aangespaste wijn: €46,00/persoon

keyboard_arrow_up