BLAUWVINTONIJN “LIJN”
Uitzonderlijke vis, emblematisch van de Golf van Biskaje
Hart van de filet, halfgaar bereid
Abrikozensorbet & knapperige/zachte venkel met pistachenoten
De zachtheid en frisheid van een maagdelijke saus met Ardèche abrikozen
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
SPINKRAB: MMXXV
Delicaat gepeld vlees in een paar gerechten...
~Tomatenconfit & groene uienpuree
Sabayon met xérèsazijn & bisque
~Slahart & zuring, mousseline van wilde kruiden
~Gourmand beignet: zwarte knoflook & groentemayonaise
***
*“BLAUWE” KREEFT
Zijn scharlakenrode kleur verraadt zijn oorsprong niet
Royale van witte asperges & schaaldierenmayonaise
Mozaïek van “krokante” stukjes & boekweit tuile
Kreeftenfricassee “Homardine”!
***
*EENDENLEVER MET KRIEK
Mooie dikke tranche, perfect gebakken...
Kastanjemeelcrumble & Burlat kers
Ingelegde rode biet & kriek-schuim
Zachte vlierbloesemazijn
***
BRETONSE SAINT-PIERRE
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Parelglanzende filet in een korst van verse kruiden
Geplette frambozen & “Coeur de Bœuf” tomaat
“Marinière” van scheermessen
OF
FILET VAN BOERENKALF
Zacht gegaard, daarna hels gebraden...
Cantharellen & kalfsjus met zomertruffel
Knapperige erwtjes in peuljus
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca
Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.
*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon
* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon