Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€75,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

***

PALETA VAN IBERISCH BELLOTA VARKEN 100%
30 maanden langzaam gerijpt,
Arturo Sánchez, in de regio Castilië en León, in het westen van Spanje (Salamanca)
15g (€9,00)

Menu Equilibre (Lunch)

Het menu Equilibre bestaat uit 3 gangen, volgens de stemming van de chef.
Het is beschikbaar tijdens de lunchtijd, van woensdag tot vrijdag, tegen €59/persoon.

GRAND MENU LAFARQUES

KRAB “TOURTEAU”
Gevangen met een fuik rond de archipel van Bréhat
Het vlees zorgvuldig gepeld...
Romig krabijs & knapperige parmezaan
Consommé van krabkarkassen met delicate aroma's van bergamot & Ardense sparren
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
SINT-JACOBSSCHELPEN
De kleine witte schelpen uit Saint-Brieuc
Embeurrée van savooiekool & boekweitkoekje
Beurre blanc met citroengras
Geraspte kaffirlaim
***
*TRUFFELS “MELANOSPORUM”
Zwarte diamant uit de “Périgord Noir” in de Dordogne
Prei uit eigen tuin & ravioli met truffels
Bouillon van gebrande prei op “Aigo Boulido”-wijze
Olie van prei en verse truffels
***
*KALFSZWEZERIK

Kalfszwezerik hart, knapperig...
Selderijtextuur & selderijremoulade met geroosterde hazelnoten
Wolkje kalfssap met Vin Jaune & Vieux comté 24 maanden
***
NOORDZEETONG
Afkomstig uit duurzame visserij langs de Belgische Kust
“Ballotine” van zeetong, zacht gegaard in wilde kruidenolie
Pompoen & “wortelchlorofyl”
Zoete mandarijn
Of
De jacht

ZADEL VAN REE
Wild uitsluitend afkomstig uit de Eiffel en de bossen van de Ardennen
Het zadel geroosterd op hoog vuur
Kweepeer & pompoen “marron”
Poivrade-saus “gebonden met bloed “
Of
GEVULDE HAAS À LA ROYALE
Gebaseerd op het recept uit de Périgord van Antonin Carême, dat fel verdedigd werd door de beroemde gastronome Ali-Bab  
De haas wordt in één stuk uitgebeend, gemarineerd en weer in elkaar gezet, gevuld met foie gras, eekhoorntjesbrood en truffels met de ingewanden.
Na 5 dagen bereiding en 36 uur koken ...
Royale saus gebonden met bloed
(supplement: 18€/persoon)
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon

MENU RENAISSANCE

Dit menu is voorgesteld op woensdag , donderdag, vrijdag middag en op zondag

KRAB “TOURTEAU”
Gevangen met een fuik rond de archipel van Bréhat
Het vlees zorgvuldig gepeld...
Romig krabijs & knapperige parmezaan
Consommé van krabkarkassen met delicate aroma's van bergamot & Ardense sparren
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
SINT-JACOBSSCHELPEN
De kleine witte schelpen uit Saint-Brieuc
Embeurrée van savooiekool & boekweitkoekje
Beurre blanc met citroengras
Geraspte kaffirlaim
***
NOORDZEETONG
Afkomstig uit duurzame visserij langs de Belgische Kust
“Ballotine” van zeetong, zacht gegaard in wilde kruidenolie
Pompoen & “wortelchlorofyl”
Zoete mandarijn
Of
De jacht
ZADEL VAN REE
Wild uitsluitend afkomstig uit de Eiffel
en de bossen van de Ardennen
Het zadel geroosterd op hoog vuur
Kweepeer & pompoen “marron”
Poivrade-saus “gebonden met bloed “
Of
GEVULDE HAAS À LA ROYALE
Gebaseerd op het recept uit de Périgord van Antonin Carême, dat fel verdedigd werd door de beroemde gastronome Ali-Bab  
De haas wordt in één stuk uitgebeend, gemarineerd en weer in elkaar gezet, gevuld met foie gras, eekhoorntjesbrood en truffels met de ingewanden.
Na 5 dagen bereiding en 36 uur koken ...
Royale saus gebonden met bloed
(supplement: 18€/persoon)
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

Menu Renaissance in 4 gangen: € 99,00/persoon
Aangespaste wijn: €46,00/persoon

keyboard_arrow_up