Seizoensgebonden suggesties
GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)
***
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »
☐ 30g (€75,00) ☐ 50g (€125,00) ☐ 125g (€265,00)
***
PALETA VAN IBERISCH BELLOTA VARKEN 100%
30 maanden langzaam gerijpt,
Arturo Sánchez, in de regio Castilië en León, in het westen van Spanje (Salamanca)
15g (€9,00)
Menu Equilibre (Lunch)
Het menu Equilibre bestaat uit 3 gangen, volgens de stemming van de chef.
Het is beschikbaar tijdens de lunchtijd, van woensdag tot vrijdag, tegen €59/persoon.