Reserveren
Uitzonderlijk verblijf
HOSTELLERIE LAFARQUES
Reserveren
De kunst van een chef

GASTRONOMISCH RESTAURANT

Reserveren
Luxe & natuur

PRESTIGIEUS HOTEL

Reserveren
Rust & Privacy

IDYLLISCHE LOCATIE

Hostellerie Lafarques

Style

Ontdek de discrete luxe van een prestigieus huis in een buitengewone omgeving. Een hoogwaardige persoonlijke service en aandachtig luisteren naar uw wensen zorgen ervoor dat u een onvergetelijk moment beleeft.

Natuur

Gelegen in het midden van een gebied van 20 hectare aan parken en bossen, kom en ontspan en rust uit in de rust en stilte van deze groene omgeving, het Domaine des Douys.

Gastronomy

Profiteer van de talenten van onze chef, Olivier Tucki, die u een uitzonderlijk menu zal aanbieden op basis van lokale producten, verfijnd volgens de markt en de seizoenen.

Restaurant Gastronomisch

Een uitzonderlijke keuken onder leiding van chef Olivier Tucki en gebaseerd op lokale en seizoensgebonden producten.

Ontdek onze uitzonderlijke menu's en onze zondagsbrunches.

Meer informatie gebruiksaanwijzing

Hotel prestige

Onze acht kamers en suites profiteren van de charme, eisen en faciliteiten van een luxe etablissement. Het uitzicht op het bosrijke park biedt volmaakte rust.

Meer informatie gebruiksaanwijzing

Seminar en receptie luxe

De ideale plek om in een prestigieuze setting uw banketten (feesten en bruiloften), uw luxe recepties en uw zakelijke seminars te organiseren.

Meer informatie gebruiksaanwijzing

Onze onweerstaanbaar offerte

Menu Renaissance

Het Renaissance menu bestaat uit 4 gangen. Ontdek een verfijnde keuken op basis van uitzonderlijke producten. Vanaf 74€ per persoon.

Grand Menu Lafarques

Het Grand Menu Lafarques bestaat uit 5 of 6 gangen. Ontdek een verfijnde keuken op basis van uitzonderlijke producten. Vanaf 88€ per persoon voor menu 5 gangen en 99€ per persoon voor menu 6 gangen .

Gastronomisch verblijf

Geniet van een gastronomisch verblijf

RESERVEREN

keyboard_arrow_up