Hostellerie Lafarques

Een groot Normandisch huis gelegen in het midden van 20 hectaren van parken en bossen wacht op U. Om nieuwe energie opte doen, om te rusten, om halt te houden of voor een gastronomisch verblijf, kom deze buitengewone plaats ontdekken in het domein « Douys »

Lafarques, één naam, één plaats, één aanbeveling !

"Hostellerie Lafarque", dé plaats van de Belgische gastronomische sterrenrestaurants én van de befaamde "Relais & Châteaux", heet voortaan « Lafarques ». Wij keren terug naar de traditie en de gastronomie, met als doel het combineren van kwaliteit en prijs.

De totale kalmte, een bijzondere plaats waar U zich thuis zal voelen. Een gepersonaliseerde service en het vervullen van Uw wensen, zullen U een onvergetelijk moment garanderen.

Onze kamers voldoen aan de hoogste eisen van de klanten. De charme et het comfort van ons viersterrenhotel bieden het gevoel van luxueus "Cottage Normand" aan. Elke kamer en suite heeft een verschillend karakter en een subtiele charme. Word wakker omringd met wilde dieren en huisdieren: hinden, reeën, wild zwijnen, eekhoorns, paarden, ezels, geiten, …

Veel activiteiten

Lafarques is tussen Liège, Verviers en Spa gelegen. Deze ligging maakt mogelijk veel activiteiten.

Raadpleeg ons voor Uw familiefeesten, vergaderingen of events, het zal een plezier zijn om U een gepaste formule voor te stellen.

keyboard_arrow_up