Gastronomisch restaurant

Het restaurant is open ‘s middags van Woensdag tot en met Vrijdag & Zondag, en ‘s avonds van Woensdag tot en met Zaterdag.

Opgebouwd in 1927 door de familie Zurstrassen, de adel van « La Laine Verviétoise », ontpopt ons pand zich in 1989 tot restaurant, en nadien tot hotel, onder leiding van de chef Michel Lafarque (†2003), en zijn echtgenote Agnès. Het was een heel mooie periode van Michelinsterren, en de muren herinneren zich nog de vele gastronomische maaltijden, gepaard met gerenomeerde wijnen, en dit alles geserveerd door de beste maître d’hôtels en sommeliers.

Lokale gastronomie

Onze wens is om dit juweel uit onze streek weer te laten glimmen, en dit met een uistekende verhouding tussen kwaliteit en prijs. De producten die wij uitkiezen, zijn van uitstekende kwaliteit, voornamelijk uit de streek, en traceerbaar. Onze inspiratie komt uit verschillende bronnen : het respecteren van de seizoenen, de recepten van onze grootmoeders, het werk van de plaatselijke boeren en ambacht. Wij steunen de fair trade handel, en staan in voor de biodiversiteit et het beschermen van uitstervende soorten.

Met een capaciteit van 50 personen kunnen wij U garant staan voor Uw privé afspraken, als voor familiediners, of ook nog voor Uw businesslunch. Een andere zaal met zicht op het park kan U van dienst zijn voor een maaltijd tot 16 personen of om 65 personen te ontvangen voor een voorstelling. Aarzel niet om ons een offerte te vragen voor Uw vergaderingen of evenementen.

Terrasse Lafarques

Terras

Indien het weer het toelaat, bedienen wij U met volle teugen op ons terras. Tijdens de rustpauze van het keukenpersoneel, zal er een kleine kaart worden opgesteld om aan Uw honger te voldoen, en dit op ons terras of in het salon, samen met een artisanaal biertje of met Uw lievelingsdrankje. Onze wijnkelder heeft zowel traditionele wijnen,als uitzonderlijke flessen, uit alle hoeken van de wereld.

keyboard_arrow_up