Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 12,00) & 6 stukken (€ 23,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€120,00)          ☐ 125g (€239,00)

Grand Menu Lafarques

LIJN RODE RONIJN
Gevist voor de kust van de Vendée door trollen van "Ile D'Yeu”
Rauwe tonijnlende, gemarineerd in citrusazijn
Goudsbloemolie uit de tuin & aperulemayonaise
Citroenbasilicumsorbet om jezelf op te frissen
Royal Belgian Caviar als begeleiding: € 15,00
***
PLANTAARDIG GEINSPIREERD
Met de hulp van vriend Benjamin (zonder Alicja & Robert te vergeten),
       
we hebben de tuin van de Hostellerie Lafarques nieuw leven ingeblazen

Saus Vierge met zomertruffels & kruiden
Zwarte knoflook & boekweit tegel
Krokant spek, "omdat we hier vandaan komen"
***
*BRETONSE "BLAUWE" KREEFT
De dieprode kleur verraadt zijn oorsprong niet 
Verfrommelde tomaat 's nachts vergeten in de oven
Krokante Chorizo ​​& Parmezaanse Crumble
Coulis van schaaldieren met Banyuls-azijn
***
*EENDEN LEVER
Langzaam gefrituurd stukje
Kastanjecrumble en bordeauxrode zwarte bes
Frambozen en rode biet komkommers
***
BOEREN KALFSKOTELET 
Opgegroeid aan de onderkant, onder de moeder, in Corrèze
Heel langzaam gekookt en vervolgens "geroosterd" boven hels vuur
Cantharellen & Artisjok Camus
Kalfsjus & "Champenoise" saus
Of ·
BRETONSE RODE HARDER "BARBET"
Walter Dubois brengt ze naar ons vanuit het noorden van Bretagne, in Erquy

Gegrild op de huid
Verpletterde Charlotte met fijne kruiden
Mosselen van Bouchots & hun sap met lokale wijn “Le Chablis”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 15€ of 8€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2023
Louca’s lekkernijen

* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 99,00/persoonAangepaste Wijnen : €52,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 112,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

LIJN RODE RONIJN
Gevist voor de kust van de Vendée door trollen van "Ile D'Yeu”
Rauwe tonijnlende, gemarineerd in citrusazijn
Goudsbloemolie uit de tuin & aperulemayonaise
Citroenbasilicumsorbet om jezelf op te frissen
Royal Belgian Caviar als begeleiding: € 15,00
***
PLANTAARDIG GEINSPIREERD
Met de hulp van vriend Benjamin (zonder Alicja & Robert te vergeten),
       
we hebben de tuin van de Hostellerie Lafarques nieuw leven ingeblazen

Saus Vierge met zomertruffels & kruiden
Zwarte knoflook & boekweit tegel
Krokant spek, "omdat we hier vandaan komen"
***
BOEREN KALFSKOTELET 
Opgegroeid aan de onderkant, onder de moeder, in Corrèze
Heel langzaam gekookt en vervolgens "geroosterd" boven hels vuur
Cantharellen & Artisjok Camus
Kalfsjus & "Champenoise" saus
Of ·
BRETONSE RODE HARDER "BARBET"
Walter Dubois brengt ze naar ons vanuit het noorden van Bretagne, in Erquy

Gegrild op de huid
Verpletterde Charlotte met fijne kruiden
Mosselen van Bouchots & hun sap met lokale wijn “Le Chablis”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 15€ of 8€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2023
Louca’s lekkernijen

 

Menu Renaissance in 4 gangen: € 88,00/persoon
Aangepaste Wijnen : €44,00/persoon

keyboard_arrow_up