Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Menu Equilibre (Lunch)

Het menu Equilibre bestaat uit 3 gangen, volgens de stemming van de chef.
Het is beschikbaar tijdens de lunchtijd, van woensdag tot vrijdag, tegen €59/persoon.

GRAND MENU LAFARQUES

BLAUWVINTONIJN “LIJN”
Uitzonderlijke vis, emblematisch van de Golf van Biskaje
Hart van de filet, halfgaar bereid
Abrikozensorbet & knapperige/zachte venkel met pistachenoten
De zachtheid en frisheid van een maagdelijke saus met Ardèche abrikozen
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
Seizoensgebonden geuren

COURGETTEBLOEM & ZOMERTRUFFEL
Bloem gevuld met basilicum-courgettekaramel
Parmezaan & zwarte knoflookwolk
Artisjok & zomertruffelvinaigrette
***
* “BRETON” KREEFT
De scharlakenrode kleur verraadt zijn oorsprong niet
Verschrompelde tomaat ”een nacht vergeten in de oven"
Framboos & tomaat fijngestampt met een vork
Coulis van Sherryazijn & emulsie van karkas
***
* ZWEZERIKHARTt
Zwezerikpalm gebruind in een sauteerpan, knapperig ...
Fricassee van cantharellen & geroosterde hazelnoten
Rucola & kalfsjus met gele wijn
***
WILD TURBOT

Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Filet zachtjes gegaard in een korst van verse kruiden
Infusie van lente-uitjes & zeekraal met kappertjes
Bouchot mosselen uit de baai van Mont Saint-Michel
Of
EEND “BURGAUD”
Uitzonderlijke muskuseend van de familie Burgaud uit de Vendée
In zijn geheel gebraden op een borst “à la goutte de sang”
Gestoofde poot “7 uur”
Ballotine met snijbiet karamel & kers Burlat
Saus terre de Bourogne
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon

MENU RENAISSANCE

Dit menu is voorgesteld op woensdag , donderdag, vrijdag middag en op zondag

BLAUWVINTONIJN “LIJN”
Uitzonderlijke vis, emblematisch van de Golf van Biskaje
Hart van de filet, halfgaar bereid
Abrikozensorbet & knapperige/zachte venkel met pistachenoten
De zachtheid en frisheid van een maagdelijke saus met Ardèche abrikozen
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
Seizoensgebonden geuren
COURGETTEBLOEM & ZOMERTRUFFEL
Bloem gevuld met basilicum-courgettekaramel
Parmezaan & zwarte knoflookwolk
Artisjok & zomertruffelvinaigrette
***
WILD TURBOT

Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Filet zachtjes gegaard in een korst van verse kruiden
Infusie van lente-uitjes & zeekraal met kappertjes
Bouchot mosselen uit de baai van Mont Saint-Michel
Of
EEND “BURGAUD”
Uitzonderlijke muskuseend van de familie Burgaud uit de Vendée
In zijn geheel gebraden op een borst “à la goutte de sang”
Gestoofde poot “7 uur”
Ballotine met snijbiet karamel & kers Burlat
Saus terre de Bourogne
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca

Chef Tucki en zijn team kunnen het menu aanpassen aan uw allergieën en speciale dieetwensen.

Menu Renaissance in 4 gangen: € 99,00/persoon
Aangespaste wijn: €46,00/persoon

keyboard_arrow_up