Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Grand Menu Lafarques

IN ZOUT GEGAARDE EENDENLEVER
Karamel van ui en selderij met balsamicoazijn
Rauwe champignons en kastanjetuiltje
Een paar chips, als een kreupelhoutlandschap...
***
SAINT-JACQUES D'ERQUY
Zeg "les petites blanches de Saint-Brieuc"
Gebakken walnoten, blond en parelwit ...
Texturen van aardpeer en boekweit tuile
Wolk van oude parmezaan
 Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
*EETBARE KRAB
Gevangen in vallen rond de Bréhat-archipel
Fijn gepeld vruchtvlees ...
Brioche als een 'Pain Perdu
Groentencoulis & combava saus
***
*MELANOSPORUM ZWARTE Truffel
Zwarte diamant uit de "Périgord Noir" in de Dordogne
Raviole van Bresse poulardbouten gestoofd met truffels
Wilde veldsla uit de Côte de Drolenval
Consommé & Truffel Rapée
***
SKREI & WILDE KNOFLOOK
Gevist bij de Lofoten-eilanden in de Noorse fjorden
De filet wordt "gekookt met angst" en vervolgens boven een vlam gegrild
Fricassee van jonge wilde knoflookscheuten
Chlorofyl sabayon
Of
DUIF "ROYAL D'ANJOU
Duif net gesmoord & gebraden op karkas met een druppel bloed
“Embeurrée” van groene kool & “pomme soufflée”
Fijne taart van ingewanden & dijen
Tanninerijke jus "als een Bourguignon”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
WINET COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen

* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 104,00/persoonAangepaste Wijnen : €52,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 117,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

IN ZOUT GEGAARDE EENDENLEVER
Karamel van ui en selderij met balsamicoazijn
Rauwe champignons en kastanjetuiltje
Een paar chips, als een kreupelhoutlandschap...
***
SAINT-JACQUES D'ERQUY
Zeg "les petites blanches de Saint-Brieuc"
Gebakken walnoten, blond en parelwit ...
Texturen van aardpeer en boekweit tuile
Wolk van oude parmezaan
 Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
SKREI & WILDE KNOFLOOK
Gevist bij de Lofoten-eilanden in de Noorse fjorden
De filet wordt "gekookt met angst" en vervolgens boven een vlam gegrild
Fricassee van jonge wilde knoflookscheuten
Chlorofyl sabayon
Of
DUIF "ROYAL D'ANJOU
Duif net gesmoord & gebraden op karkas met een druppel bloed
“Embeurrée” van groene kool & “pomme soufflée”
Fijne taart van ingewanden & dijen
Tanninerijke jus "als een Bourguignon”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
WINET COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen
Citrus / Zwitserse Meringue / Yoghurt

Menu Renaissance in 4 gangen: € 93,00/persoon
Aangepaste Wijnen : €44,00/persoon

keyboard_arrow_up