LIJN RODE RONIJN
Gevist voor de kust van de Vendée door trollen van "Ile D'Yeu”
Rauwe tonijnlende, gemarineerd in citrusazijn
Goudsbloemolie uit de tuin & aperulemayonaise
Citroenbasilicumsorbet om jezelf op te frissen
Royal Belgian Caviar als begeleiding: € 15,00
***
PLANTAARDIG GEINSPIREERD
Met de hulp van vriend Benjamin (zonder Alicja & Robert te vergeten),
we hebben de tuin van de Hostellerie Lafarques nieuw leven ingeblazen
Saus Vierge met zomertruffels & kruiden
Zwarte knoflook & boekweit tegel
Krokant spek, "omdat we hier vandaan komen"
***
*BRETONSE "BLAUWE" KREEFT
De dieprode kleur verraadt zijn oorsprong niet
Verfrommelde tomaat 's nachts vergeten in de oven
Krokante Chorizo & Parmezaanse Crumble
Coulis van schaaldieren met Banyuls-azijn
***
*EENDEN LEVER
Langzaam gefrituurd stukje
Kastanjecrumble en bordeauxrode zwarte bes
Frambozen en rode biet komkommers
***
BOEREN KALFSKOTELET
Opgegroeid aan de onderkant, onder de moeder, in Corrèze
Heel langzaam gekookt en vervolgens "geroosterd" boven hels vuur
Cantharellen & Artisjok Camus
Kalfsjus & "Champenoise" saus
Of ·
BRETONSE RODE HARDER "BARBET"
Walter Dubois brengt ze naar ons vanuit het noorden van Bretagne, in Erquy
Gegrild op de huid
Verpletterde Charlotte met fijne kruiden
Mosselen van Bouchots & hun sap met lokale wijn “Le Chablis”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 15€ of 8€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2023
Louca’s lekkernijen
* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 99,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €52,00/persoon
* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 112,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon