Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Grand Menu Lafarques

GAMBERO ROSSO
Wilde garnalen gevangen voor de kust van Sicilië
Gegrilde Gambero & groene asperges van Stéphane Longlune
Zwarte knoflook & gekonfijte citroen
Sap van de kop van Gambero & sabayon van sherryazijn
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
Een onwaarschijnlijke ontmoeting

PQA" MELKVARKEN & schelpdieren
Biologische slagerscoöperatie in Malmedy
Buikspek, 24-uur gekonfijte en in de pan gebakken
Wilde kruiden uit de Côte de Drolenval & weilanden
Erwtensoep van het nieuwe seizoen met schelpdierensap
***
*EETBARE KRAB
Gevangen in vallen rond de Bréhat-archipel
Fijn gepeld vruchtvlees ...
Brioche als een 'Pain Perdu
Groentencoulis & combava saus
***
*MORILLES IN GELE WIJN 
De beroemde combinatie van lente morilles en gele wijn uit de Jura
Bladerdeeg van witte asperges van Stéphane Longlune
Krokante kalfszwezerik & crème van morilles in gele wijn
***
BRETONSE GRIET
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Filet "met angst gekookt" in een korst van wilde kruiden
Fricassee van jonge wilde knoflookscheuten
Chlorofyl mousseline saus
Of

SISTERON ZUIGLAM
Van een winterhard ras, afkomstig uit de Drôme en de Provence
Het zadel is krokant op een saus Perigueux en artisjok
De poot is zacht gegaard ...
Crumble met wilde knoflook & een echt geparfumeerd sap de hele nacht ...
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen

* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 104,00/persoonAangepaste Wijnen : €52,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 117,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

GAMBERO ROSSO
Wilde garnalen gevangen voor de kust van Sicilië
Gegrilde Gambero & groene asperges van Stéphane Longlune
Zwarte knoflook & gekonfijte citroen
Sap van de kop van Gambero & sabayon van sherryazijn
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
Een onwaarschijnlijke ontmoeting

PQA" MELKVARKEN & schelpdieren
Biologische slagerscoöperatie in Malmedy
Buikspek, 24-uur gekonfijte en in de pan gebakken
Wilde kruiden uit de Côte de Drolenval & weilanden
Erwtensoep van het nieuwe seizoen met schelpdierensap
***
BRETONSE GRIET
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Filet "met angst gekookt" in een korst van wilde kruiden
Fricassee van jonge wilde knoflookscheuten
Chlorofyl mousseline saus
Of

SISTERON ZUIGLAM
Van een winterhard ras, afkomstig uit de Drôme en de Provence
Het zadel is krokant op een saus Perigueux en artisjok
De poot is zacht gegaard ...
Crumble met wilde knoflook & een echt geparfumeerd sap de hele nacht ...
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen

Menu Renaissance in 4 gangen: € 93,00/persoon
Aangepaste Wijnen : €44,00/persoon

keyboard_arrow_up