Herfst geuren
EEND FOIE GRAS
Gekookt in grof zeezout gedurende 36 uur ...
Gekarameliseerde eekhoorntjesbrood uit de bossen van Spa
Witte wijnperziken & kastanje crunch
Vinaigrette van vlierbes en walnootolie
***
Een onwaarschijnlijke ontmoeting ...
MELKVARKEN & INKTVIS UIT GALICE
Knapperige biologische “PQA à Malmedy” varkensbuik & nasturtium gevuld met cébettes
De zachtheid van een inktvis uit Galicië gegrild op de BBQ met zwarte knoflook
De zoetheid & verfrissende zuurheid van een Ardèche abrikoos
Maagdelijke saus met fijne kruiden & pistache
***
*“BLAUWE” KREEFT
Zijn scharlakenrode kleur verraadt zijn herkomst niet
Ravioli van kreeftenvlees & karamel van venkel
Verkruimelde tomaat een nacht vergeten in de oven ...
Reductiesap met Banyuls azijn
***
*HART VAN ZWEZERIK
Goudbruin gebakken, knapperig ...
Remoulade van selderij met geroosterde hazelnootschilfers
Groentencoulis & wolk van kalfsjus
Rappée van oude Comté kaas 24 maanden
***
BRETONSE TURBOT
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Gegrilde filet
Bouchot mosselen & Taggiasche olijven
Karamel van citrusvruchtenvenkel
Saus met delicate zuiderse smaken
Of
De Jacht
"COLVERT” EEND
Wild van de Belgische jacht
Gebraden karkas “à feu d'enfer”
Poten lang gestoofd in portwijn
Geborduurd met groene kool & krokante fijne foie gras vulling
Saus zo tanninerijk als een Bourguignon
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen
* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 104,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €52,00/persoon
* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 117,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon