Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 12,00) & 6 stukken (€ 23,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€120,00)          ☐ 125g (€239,00)

Grand Menu Lafarques

Ronde een
“CORNUE DES ANDES” tOMAAT
Hele nacht in het over vergeten
Coulis van Nasturtium uit ons tuin & wilde kruiden olie
Gegrilde octopus & chorizo
***
 SPEENVARKEN MET SCHAALDIEREN
“Bio” slagerscooperatie uit Malmedy
24 uur gekonfijte borst & schaaldieren marinière
Bonenfricassee van “Cocos de Paimpol” & geroosterde boekweit
Varkenssap & schaaldieren “die zo goed samen gaan”

Als bijgerecht : Royal Belgian Caviar : €15

***
*“BLAUWE” KREEFT EN “AUTHENTIEKE” UI
Het ui is in zijn geheel gekonfijte
Parmentier van die delicate vruchvlees met gekonfijte venkel
Groene uien & wilde kruiden
Sherryazijn sabayon & coulis van schaaldieren
***
“ KALFSZWEZERIK
Zwezerikengoudjkleurig in het sautoir

Groene kool & cantharellen
Chasselas druiven & Cazette du Morvan
Wolk van kalfsjus met Verjus & geraspte oude Vieux Comté "36 maanden"

***
BOURGONDISCHE TRUFFELS ZEEDUIVEL
“Tuber Uncinatum”geoogst van September tot December
De Ossenhaas wordt zacht gegaard in een bourgondischetruffelkorst
Nieuwe prei & artisjok poivrade met seizoenswalnoten
Botsap geemulgeerd met champagne
Of
IBERISCHE “PRESA”
Spier aan het uiteinde van de ruggengraat gefokt met eikels en kastanjes
Geroosterd op vuur en vervolgens gerookt met hooi
Maldive van zonnige groenten & aubergine kaviaar
Tuinbloemen & kruiden

***
PROEVERIJEN VAN RAUWE MELK GERIJPTE KAAS
Supplement 13€ of 7€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2022
De lekkernijen van Louca

*5 gangen: €92/persoon. Wijn selectie: €48/persoon
*6 gangen: €104/persoon. Wijn selectie:  €56/persoon 

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

 

Ronde een
“CORNUE DES ANDES” tOMAAT
Hele nacht in het over vergeten
Coulis van Nasturtium uit ons tuin & wilde kruiden olie
Gegrilde octopus & chorizo
***
 SPEENVARKEN MET SCHAALDIEREN
“Bio” slagerscooperatie uit Malmedy
24 uur gekonfijte borst & schaaldieren marinière
Bonenfricassee van “Cocos de Paimpol” & geroosterde boekweit
Varkenssap & schaaldieren “die zo goed samen gaan”

Als bijgerecht : Royal Belgian Caviar : €15

***
BOURGONDISCHE TRUFFELS ZEEDUIVEL
“Tuber Uncinatum”geoogst van September tot December
De Ossenhaas wordt zacht gegaard in een bourgondischetruffelkorst
Nieuwe prei & artisjok poivrade met seizoenswalnoten
Botsap geemulgeerd met champagne
Of
IBERISCHE “PRESA”
Spier aan het uiteinde van de ruggengraat gefokt met eikels en kastanjes
Geroosterd op vuur en vervolgens gerookt met hooi
Maldive van zonnige groenten & aubergine kaviaar
Tuinbloemen & kruiden

***
PROEVERIJEN VAN RAUWE MELK GERIJPTE KAAS

Supplement 13€ of 7€ in plaats van het dessert
***
ZOMER COLLECTIE 2022
De lekkernijen van Louca


4 gangen :
€79/persoon. Wijn selectie: €42/persoon
 

keyboard_arrow_up