Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 12,00) & 6 stukken (€ 23,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€60,00)          ☐ 50g (€99,00)          ☐ 125g (€225,00)

Grand Menu Lafarques

Op zijn kiezelsteen van het Vesdre
ONDENVAL FOREM
Opgegroeid uit een zuivere waterbron uit die Ardennen
Gemarineerd en dan licht gerookt
Geplette zoetzure van charlotte
Romige askaas van het boerderij Méan
Royal Belgian Caviar als bijgerecht : €15.00
***
WITTE ASPERGES
Stéphane Longlune is een lokale tuinder in Erbisoeul
Eerste scheuten van wilde kruiden uit de Vesdre Vallei
Groentecoulis met zwarte olijven & brioche
Kwartel ei & Gentse mosterd sabayon
***
*SLAKKENRAVIOLI & KALFSZWEZERIK
Kleine grijze van het oude boerderij “Tilleul” in Fernelmont
Wilde knoflook chlorophyl
Plantaardige biscuit & tuinbonensaus
***
*BLAUWE KREEFT

Walter Dubois brengt ze naar ons van uit het noord Bretagne van Erquy tot hier
Fijne kreeftentaart “Thermidore” wijze & hart van sla
Krokante erwten & spekjes
***
 “A LA LIGNE” GELE POLLAK
Vissen langs het Bretagne kust voor het haven van Audierne

Groene asperges met schaaldieren & fijne kruiden
Kleine spinazie en schaaldieren “Chablis” sap
Of
MORIELJES KIP
Echte Bresse kip tussen Jura en Bourgondie
Delicaat contrast tussen zacht vlees en knapperige schil
Eend foie gras & poivrade artisjok
Morelsaus "Chateau Chalon"
***
PROEVERIJEN VAN RAUWE MELK GERIJPTE KAAS
Supplement 13€ of 7€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2022
De lekkernijen van Louca

*5 gangen: €88/persoon. Wijn selectie: €48/persoon
*6 gangen: €99/persoon. Wijn selectie:  €56/persoon 

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond


Op zijn kiezelsteen van het Vesdre
ONDENVAL FOREM
Opgegroeid uit een zuivere waterbron uit die Ardennen
Gemarineerd en dan licht gerookt
Geplette zoetzure van charlotte
Romige askaas van het boerderij Méan
Royal Belgian Caviar als bijgerecht : €15.00
***
WITTE ASPERGES
Stéphane Longlune is een lokale tuinder in Erbisoeul
Eerste scheuten van wilde kruiden uit de Vesdre Vallei
Groentecoulis met zwarte olijven & brioche
Kwartel ei & Gentse mosterd sabayon
***

 “A LA LIGNE” GELE POLLAK
Vissen langs het Bretagne kust voor het haven van Audierne

Groene asperges met schaaldieren & fijne kruiden
Kleine spinazie en schaaldieren “Chablis” sap
Of
MORIELJES KIP
Echte Bresse kip tussen Jura en Bourgondie
Delicaat contrast tussen zacht vlees en knapperige schil
Eend foie gras & poivrade artisjok
Morelsaus "Chateau Chalon"
***
PROEVERIJEN VAN RAUWE MELK GERIJPTE KAAS

Supplement 13€ of 7€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2022
De lekkernijen van Louca


4 gangen :
€74/persoon. Wijn selectie: €42/persoon
 

keyboard_arrow_up