Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 12,00) & 6 stukken (€ 23,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€120,00)          ☐ 125g (€239,00)

Grand Menu Lafarques

EENDENLEVER & ZWARTE TRUFFEL
Afkomstig uit de Dordogne, zwarte Perigord
Gemarmerde foie gras & “rillette” van eend met “Melanosporum” truffels
Pittige rode biet spindel
Winter truffel & vogelmuur maagdelijke saus
Warme foie gras cromesquis om te begeleiden, een knipoog naar Marc Meneau
***
SINT-JACQUES WALNOOT UIT ERQUY
De kleine blanken uit de baai van Saint Brieuc
• Gemarineerd met citrus, kruiderij van granaatappel/groene selderijn & Appelsap met olijfolie
• Gebakken op een parmentier van prei & Champagne saus
• Bards & Coral als een “Souvarov” verrasing
Als bijgerecht : Royal Belgian Caviar : €15.00
***
*LANGOUSTINE “RODE BENNEN”

Walter Dubois brengt ze naar ons uit de noord van Bretagne, van Erquy tot hier
Gemarineerd met enerzijds Bergamot & fijne kruiden
Gekoot met angst daarentegen
Langoustine kropsap met bergamotschil
***
*KROKANTE KALFSWEZERIK
Mooie krokante palm gebakken & gelakt met truffelsap
Vegetarisch Ravioli met bos paddenstoelen
Truffel & geraspte Parmezaanse kaas
Coulis van oude kruiden uit Drolenval
***
ZEE BAARS
De Filet wordt heel langzaam gekookt & gekruid met Cazette du Morvan
Artisjook van Jerusalem & spinazie
Maagdelijke saus met scheermessen & beenjus
Of
KONINGSDUIF VAN ANJOU
Het nobelheid van zijn vlees maakt het van de favoriete gerechten van koks
Gebraden op de borst
Gekonfijte dijen in “kroket”
Taartje van ingewanden en “Savoy” kool
Duivensap “Chambertin wijze” gekoppeld met bloed
***
PROEVERIJEN VAN RAUWE MELK GERIJPTE KAAS
Supplement 14€ of 8€ in plaats van het dessert
***
WINTER COLLECTIE 2023
De lekkernijen van Louca

*5 gangen: €92/persoon. Wijn selectie: €48/persoon
*6 gangen: €104/persoon. Wijn selectie:  €56/persoon 

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

 

EENDENLEVER & ZWARTE TRUFFEL
Afkomstig uit de Dordogne, zwarte Perigord
Gemarmerde foie gras & “rillette” van eend met “Melanosporum” truffels
Pittige rode biet spindel
Winter truffel & vogelmuur maagdelijke saus
Warme foie gras cromesquis om te begeleiden, een knipoog naar Marc Meneau
***
SINT-JACQUES WALNOOT UIT ERQUY
De kleine blanken uit de baai van Saint Brieuc
• Gemarineerd met citrus, kruiderij van granaatappel/groene selderijn & Appelsap met olijfolie
• Gebakken op een parmentier van prei & Champagne saus
• Bards & Coral als een “Souvarov” verrasing
Als bijgerecht : Royal Belgian Caviar : €15.00
***
***
ZEE BAARS
De Filet wordt heel langzaam gekookt & gekruid met Cazette du Morvan
Artisjook van Jerusalem & spinazie
Maagdelijke saus met scheermessen & beenjus
Of
KONINGSDUIF VAN ANJOU
Het nobelheid van zijn vlees maakt het van de favoriete gerechten van koks
Gebraden op de borst
Gekonfijte dijen in “kroket”
Taartje van ingewanden en “Savoy” kool
Duivensap “Chambertin wijze” gekoppeld met bloed
***
PROEVERIJEN VAN RAUWE MELK GERIJPTE KAAS

Supplement 14€ of 8€ in plaats van het dessert
***
HERFST COLLECTIE 2022
De lekkernijen van Louca


4 gangen :
€79/persoon. Wijn selectie: €42/persoon
 

keyboard_arrow_up