Ons restaurant zal uitzonderlijk op zondagavond 28 mei geopend zijn

Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 12,00) & 6 stukken (€ 23,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€120,00)          ☐ 125g (€239,00)

Grand Menu Lafarques

SPIN KRAB
Walter Dubois brengt ze naar ons vanuit het noord van Bretagne
- Dragon klauwvleestaartje met forelkaviaar en citroen
- Parmentier, in zijn schaal & Sabayon met sherryazijn [Delta d’Or2014]
- Spinkrab met advocaat & Citroenijs
Pompelmoes & Appelsap met olijfolie
Als begeleiding: Royal Belgian Caviar : 15.00€
***
ASPERGES VAN STEPHANE LONGLUNE
Stéphane Longlune is een bio tuinder in Erbisoeul
Tagliatelles van Asperges met morieljes
Krokante koppen in “cromesquis”
Gevogelte quenelle met morieljes als een moderne “Vol au Vent”
Wolkegevogeltesap met “Gele Wijn”
***
*JACOBSSCHELPEN UIT DIEPPE
In Normandie, niet ver van de kliffen van Etrat
Mooie gebakken walnoten
Nieuwe erwtjes “Franse” wijze
Groene uien & Wilde kruiden
Velouté van die baarden met lokale wijn van het Chef : Le Chablis
***
*KALFSZWEZERIK
Goudbruin in de “Saltire”, Krokan…
Gekonfijte zand wortel & zwarte knoflook
Béarnaise van zand wortel zonder ei en boter
Wortel “Chlorofyl” sap
***
BRETONSE BAAR
Zeebaarsfilet zacht gegaard
Artisjok & zeemessen in Barigoule”
Babyspinazie & geroosterde boekweit
Sabayon met sap van geroosterde botten & schelpen
Olijfolie in plantaardige infusie
of
MELK GEVOERD LAM UIT SISTERON
“Schapenstal ” lam uit die provencaale Alpen
Lamsrug geroosterd in crumble van daslook
Aardappel met Comté, “crapaudine” wijze [Als mijn moeder]
Coulis van wilde kruiden & die ongewenste gevuld met knoflook
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 15€ of 8€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2023
Louca’s lekkernijen

* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 92,00/persoonAangepaste Wijnen : €48,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 104,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €56,00/persoon

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

SPIN KRAB
Walter Dubois brengt ze naar ons vanuit het noord van Bretagne
- Dragon klauwvleestaartje met forelkaviaar en citroen
- Parmentier, in zijn schaal & Sabayon met sherryazijn [Delta d’Or2014]
- Spinkrab met advocaat & Citroenijs
Pompelmoes & Appelsap met olijfolie
Als begeleiding: Royal Belgian Caviar : 15.00€
***
ASPERGES VAN STEPHANE LONGLUNE
Stéphane Longlune is een bio tuinder in Erbisoeul
Tagliatelles van Asperges met morieljes
Krokante koppen in “cromesquis”
Gevogelte quenelle met morieljes als een moderne “Vol au Vent”
Wolkegevogeltesap met “Gele Wijn”
***
BRETONSE BAAR
Zeebaarsfilet zacht gegaard
Artisjok & zeemessen in Barigoule”
Babyspinazie & geroosterde boekweit
Sabayon met sap van geroosterde botten & schelpen
Olijfolie in plantaardige infusie
of
MELK GEVOERD LAM UIT SISTERON
“Schapenstal ” lam uit die provencaale Alpen
Lamsrug geroosterd in crumble van daslook
Aardappel met Comté, “crapaudine” wijze [Als mijn moeder]
Coulis van wilde kruiden & die ongewenste gevuld met knoflook
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 15€ of 8€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2023
Louca’s lekkernijen

 

Menu Renaissance in 4 gangen: € 79,00/persoon
Aangepaste Wijnen : €42,00/persoon

keyboard_arrow_up