GAMBERO ROSSO
Wilde garnalen gevangen voor de kust van Sicilië
Gegrilde Gambero & groene asperges van Stéphane Longlune
Zwarte knoflook & gekonfijte citroen
Sap van de kop van Gambero & sabayon van sherryazijn
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
Een onwaarschijnlijke ontmoeting
PQA" MELKVARKEN & schelpdieren
Biologische slagerscoöperatie in Malmedy
Buikspek, 24-uur gekonfijte en in de pan gebakken
Wilde kruiden uit de Côte de Drolenval & weilanden
Erwtensoep van het nieuwe seizoen met schelpdierensap
***
*EETBARE KRAB
Gevangen in vallen rond de Bréhat-archipel
Fijn gepeld vruchtvlees ...
Brioche als een 'Pain Perdu
Groentencoulis & combava saus
***
*MORILLES IN GELE WIJN
De beroemde combinatie van lente morilles en gele wijn uit de Jura
Bladerdeeg van witte asperges van Stéphane Longlune
Krokante kalfszwezerik & crème van morilles in gele wijn
***
BRETONSE GRIET
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Filet "met angst gekookt" in een korst van wilde kruiden
Fricassee van jonge wilde knoflookscheuten
Chlorofyl mousseline saus
Of
SISTERON ZUIGLAM
Van een winterhard ras, afkomstig uit de Drôme en de Provence
Het zadel is krokant op een saus Perigueux en artisjok
De poot is zacht gegaard ...
Crumble met wilde knoflook & een echt geparfumeerd sap de hele nacht ...
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen
* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 104,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €52,00/persoon
* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 117,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon