Seizoensgebonden suggesties

GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)

***

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »

☐ 30g (€69,00)          ☐ 50g (€125,00)          ☐ 125g (€265,00)

Grand Menu Lafarques

GEUREN VAN DE SEIZOENEN!
Met één zomer die traag op gang kom en één lente die blijft hangen ...
Gekonfijte eierdooier & zomertruffel
Camus' artisjok & burrata di bufala
Pompelmoes van rucola & sabayon van zomertruffel
***
SPINKRAB: MMXXIV

Delicaat gepeld vlees ...
Tomatenconfit & groene ui virgin
Koraal sabayon & sherry azijn
Inktkant & karkasbisque
***
*“BLAUWE” KREEFT
Zijn scharlakenrode kleur verraadt zijn herkomst niet
Ravioli van kreeftenvlees & karamel van venkel
Verkruimelde tomaat een nacht vergeten in de oven ...
Reductiesap met Banyuls azijn
***
*EEND FOIE GRAS

Lekkere dikke plak gebakken ...
Kastanjemeel & frambozencrumble
Rode bieten pickles & pittig vlierbessensap
***
“BRETONSE” GRIET
Walter Dubois brengt ze bij ons vanuit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
De filet is langzaam geroosterd
Duxelles van champignons en cantharellen
“Gebakken” Bouchot mosselen
Sap van de botten en mosselen met Vin Jaune
Of
"BURGAUD" EEND

Uitzonderlijke muskuseend van de familie Burgaud uit de Vendée
In zijn geheel gebraden op een borst "à la goutte de sang”
Ballotine van poten & offattis met pistachenoten
Gekonfijte rode ui & wolkje Kriek
Saus "Terre de Bourgogne”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen

* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 104,00/persoonAangepaste Wijnen : €52,00/persoon

* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 117,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon

Menu Renaissance

Dit menu wordt niet aangeboden op vrijdag en zaterdag avond

GEUREN VAN DE SEIZOENEN!
Met één zomer die traag op gang kom en één lente die blijft hangen ...
Gekonfijte eierdooier & zomertruffel
Camus' artisjok & burrata di bufala
Pompelmoes van rucola & sabayon van zomertruffel
***
SPINKRAB: MMXXIV

Delicaat gepeld vlees ...
Tomatenconfit & groene ui virgin
Koraal sabayon & sherry azijn
Inktkant & karkasbisque
***
“BRETONSE” GRIET
Walter Dubois brengt ze bij ons vanuit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
De filet is langzaam geroosterd
Duxelles van champignons en cantharellen
“Gebakken” Bouchot mosselen
Sap van de botten en mosselen met Vin Jaune
Of
"BURGAUD" EEND

Uitzonderlijke muskuseend van de familie Burgaud uit de Vendée
In zijn geheel gebraden op een borst "à la goutte de sang”
Ballotine van poten & offattis met pistachenoten
Gekonfijte rode ui & wolkje Kriek
Saus "Terre de Bourgogne”
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 16€ of 9€ in plaats van het dessert
***
LENTE COLLECTIE 2024
Louca’s lekkernijen

Menu Renaissance in 4 gangen: € 93,00/persoon
Aangepaste Wijnen : €44,00/persoon

keyboard_arrow_up