Winterse geuren
TRUFFEL « MELANOSPORUM»
Knolselderij « als een remoulade » met truffels en kruidenolie
Fijne taart van selderij met zwarte knoflook en kwarteleitje
Sabayon met truffelsap en “rappée” van truffel
***
LANGOUSTINE “PATTE ROUGE“
Zeggen de “Demoiselles van Loctudy »
Gemarineerde langoustine met citrusazijn & vlam gegrilde
Citroensorbet & granaatappelsluier
Sap van de koppen van langoustine
***
SPIN CRAB
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Fijn gepeld vlees ...
Virgin van groene uien & pistache
Coulis van wilde kruiden & mousseline met delicate smaken van estragon
***HART VAN ZWEZERIK
In Henri-Chapelle produceert de familie Charlier uitzonderlijke siropen op houtvuur
Goudbruin gebakken, knapperig
“Boskoop” appel millefeuille
Condiment van appel en walnoot
Wolkje kalfssap met cider uit plateau en Charlier stroop
***
KONINKLIJKE DUIF ANJOU
9 dagen gerijpt op hooi in onze kelder
Sap van de karkassen in rode wijn met bloed ... of niet!
De knapperigheid van de “Verboden”
Het dij gekonfijte & zachte
***
VALENTIJNSDAG COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca


MENU
Op 14 & 15 februari, voorstellen wij allen maar:
6 gangen Valentijn menu (drankjes exclusief) : 145€/persoon
Van 7 tot 23 februari (behalve op 14 & 15 februari), voorstellen wij :
4 gangen Valentijns menu (drankjes exclusief) : 99€/persoon
5 gangen Valentijn menu (drankjes exclusief) : 114€/persoon
6 gangen Valentijn menu (drankjes exclusief) : 127€/persoon
Reservatie:
087 84 01 77
Info@lafarques.be